Boligkompagniet Gazelle virksomhed

24 feb 2022

Når man som virksomhed får den fornemme titel Gazelle, så er der en grund til at vælge dem – En gazellevirksomhed definerer en ny forretning der vokser hurtigt over fire år. Virksomheden viser konstant vækst og et sundt økonomisk sundt udsyn for fremtiden. Så da jeg stod og skulle sælge min bolig, var jeg ikke i tvivl om, hvem der skulle varetage denne opgave – det skulle Boligkompagniet.dk selvfølgelig – deres blåstempling som Gazelle virksomhed, betød jo for mig, at de kunne sælge min bolig ret hurtigt. Det betød også for mig, at det var et firma i vækst der kunne noget. Og det kunne de. Fremgangsmåden var som så mange andre ejendomsmæglere, men de kunne noget jeg ikke havde oplevet før – deres grundighed og hurtighed faldt mig i øjnene.

Boligkompagniet.dk hurtige og effektive

Jeg startede hvor jeg altid starter, får mig en gratis og uforpligtende salgsvurdering – for så får jeg lige en føling med, dels hvad min bolig er værd, og dels hvordan ejendomsmægleren er. Jeg blev mødt af en meget behagelig mand, der nogenlunde ramte samme pris som jeg havde forventet. Boligkompagniet kom med en skriftlig salgsvurdering og opstilling, som jeg i ro og mag kunne sætte mig ind i – der var intet pres, og jeg følte på ingen måde at det var en sælger jeg stod overfor – når jeg fik det indtryk af dem, så ville dem der skulle købe min bolig, måske have det på samme måde. Jeg takkede ja til deres tilbud, de klarede alt, og min bolig blev hurtigt solgt.

Relateret læsning